Zon, zee en een veilig strand!

Weet dat veiligheid bij jou begint!

Neem daarom volgende veiligheidstips mee naar zee!

  1. Zwem nooit alleen
  2. Bescherm je goed tegen de zon: smeren is de boodschap!
  3. Zwem enkel in bewaakte zones!
  4. Blijf weg van de golfbrekers
  5. Graaf geen diepe putten op het strand
  6. Houd je kinderen goed in de gaten
  7. Houd het strand netjes: laat geen afval achter!

Deze tips vinden jullie trouwens ook terug in één van de 3 AXA-trams die deze zomer de 67 kilometer lange tramlijn mee kleur geven.

Tijdens de maanden juli en augustus zijn alle 82 reddersposten geopend van 10.30u tot 18.30u.Klik hier voor een overzicht van alle zwemzones en surfzones per gemeente.

De 1.400 strandredders aan de kust zien er vanaf deze zomer helemaal anders uit. De rode outfits maken plaats voor een nieuw uniform, dat overeenstemt met de internationale kleuren voor redders aan zee. De uniformen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsvereisten en zijn ontworpen in co-creatie met de hoofdredders. Voor verzekeraar AXA, die al verschillende jaren partner is van de IKWV, is het belangrijk dat de redders in de allerbeste omstandigheden mensenlevens redden.

 

 

 

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel