Veilig op de latten met deze tips!

Met de volgende tips vertrek je veilig op skivakantie

  1. Iedere skiër moet zich houden aan de gedragsregels die gelden op de skipiste: houd je snelheid onder controle, heb respect voor andere skiers en snowboarders, let op de borden en markeringen op de skipiste, … Meer gedragsregels hier
  2. Zorg voor het juiste materiaal. Draag een skihelm en de juiste kledij. Ook een skibril zorgt voor een betere veiligheid.
  3. Skiërs die te veel hebben gedronken horen niet thuis op de skipiste. Après-skifeestjes zijn leuk, maar indien je nadien nog aan de afdaling moet beginnen, matig je beter je alcoholgebruik.
  4. Zorg er tot slot voor dat je steeds goed verzekerd op skivakantie vertrekt.

 

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel