Tournée générale! Euh… neen, Tournée Minérale!

Voordelen

Weet dat alcohol een impact heeft op uw veiligheid en uw gezondheid, dit zowel fysiek als mentaal. Er zijn voldoende redenen om te ondervinden wat een maand zonder alcohol met u doet:

  • U slaapt beter;

  • Zo hebt u meer energie en tijd om leuke dingen te doen;

  • Alcohol droogt uit, dus wie alcohol afzweert, krijgt een gavere huid;

  • U verliest gewicht, want alcohol bevat calorieën;

  • Uw portemonnee vaart er wel bij;

Ontdekt op de website van ‘Tournée Minérale’ hoeveel geld en calorieën u uitspaart tijdens de maand februari door deel te nemen aan dit initiatief.

Een uitdaging solo of in groep

Klaar om forse gezondheidswinst te boeken? Vertel het alvast voort en daag ook anderen uit om mee te doen! Zo loont het misschien de moeite om uw uitdaging te koppelen aan een fondsenwerving voor het goede doel?
 

PS: Meer dan 350 AXA Belgium-medewerkers nemen deel aan dit initiatief van Stichting tegen Kanker, al 4 jaar een trouwe partner. Klik om meer te weten te komen over onze Corporate Responsibility-strategie.
 

Meer preventietips?

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel