Omni assistance, omni gemoedsrust

Vanaf 15 juni 2020 mag je opnieuw de grens over voor een daguitstap of een langer verblijf. Je moet wel eerst nagaan of het land in kwestie dergelijke verplaatsingen ook toelaat en welke maatregelen er in dat land van toepassing zijn. Check hier het reisadvies per land.  

Houd wel rekening met pech onderweg.  

  • Wist je dat een standaard autoverzekering doorgaans enkel bijstand biedt in geval van een ongeval in eigen land, maar niet in geval van panne? Een bredere bijstandsverzekering afsluiten is dus geen overbodige luxe. Zeker als je een autoreis naar het buitenland plant.  

Zo anticipeer je op wegenhulp, personenhulp en woninghulp. 

Wist je dat?

Jaarlijks worden landgenoten met ongeveer 280.000 pannes of ongevallen met de wagen geconfronteerd. Slechts in 1 op de 3 situaties is depannage en repatriëring naar huis gedekt door de verplichte BA, voor de rest heb je toch een meer uitgebreide verzekering nodig.*

Tip

Wees zeker dat je autoverzekering een voldoende uitgebreide bijstandsformule bevat die ook geldt in het buitenland en in geval van pech. Bij twijfel, contacteer je verzekeringsmakelaar en voeg alsnog deze extra optie toe.

Praat erover met je verzekeringsmakelaar of klik hier voor meer informatie! 

*AXA-cijfers geëxtrapoleerd naar de markt.

Ontdek onze andere tips voor een zalig veilige zomer. Klik hier!

Mijn mobiliteit
Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel