Om interesse te tonen in verzekeringen, moet ik het eerst begrijpen

Parate antwoorden over verzekeringen… getuigenis

Toen Mayra Beydoun Your Luxury Concierge Services lanceerde, gaf ze het traditionele beroep een vleugje exclusiviteit en luxe. Door naar de klant te luisteren, zijn functioneren, maar ook zijn gedachten en emoties te begrijpen, stemt ze haar dienstverlening perfect op hem af en adviseert ze gelijkaardige partners.

4 vragen aan Mayra:

 1. Wat vond je leuk aan het starten van je eigen bedrijf?
  "Op zeer korte tijd met bestudeerde prijzen reageren op eenvoudige of extravagante aanvragen, is een uitdaging die ik elke dag met plezier aanga. "
   
 2. Hoe ga je om met beroepsrisico's?
  "Ik heb geen zin om er nu al bij stil te staan, ik ben net begonnen met mijn bedrijf. Ik heb geleerd van mijn eigen fouten en heb net als iedereen wel eens moeilijkheden ondervonden. Maar in zo'n geval zegt mijn intuïtie me: 'geef niet op, je komt er wel'. "
   
 3. Heb je verzekeringen overwogen voor je bedrijf?
  "Mijn makelaar heeft me goed geïnformeerd, vooral over het pensioen voor zelfstandigen. Maar ik heb nog geen verzekering genomen. "
   
 4. Je verzekeringsbehoeften doorlichten, wat vind je daarvan?  
  "Een tool zoals de check-up is heel eenvoudig, meer op mijn lijf geschreven. Axel is leuk en efficiënt... Wat mij bij gebruikelijke verzekeringsvoorstellen tegenhoudt, is de droge, stijve kant ervan. Ik ben niet financieel ingesteld. Dat houdt me tegen om te dromen! Dit gezegd zijnde, nu ik de check-up heb gedaan, ga ik het voorstel bekijken ten opzichte van mijn behoeften en wat het mij zou kosten."

 

Welke verzekeringen kies ik best bij het oprichten van mijn bedrijf?
> Neem net als Mayra 5 seconden de tijd voor een check-up en krijg een overzicht van de essentiële beroepsverzekeringen voor jou, je activiteiten en je medewerkers.

Over AXA Belgium Blog