Niet voor verrassingen komen te staan...

Parate antwoorden over verzekeringen… getuigenis

"Ik volg mijn hart en wil mezelf niet vastpinnen aan een bepaalde keuze van merken. Daarom heb ik een netwerk van verklikkers opgezet. Vanuit heel Frankrijk brengen ze me meteen op de hoogte van zodra ze iets uitzonderlijks ontdekken. Als deze ontdekking voldoet aan ons concept van uitmuntendheid, dan nemen we het! "

 

4 vragen aan Fabrice:

 1. Wat vond je leuk aan het starten van je eigen bedrijf?
  "De kennismakingen met, onder andere, Belgen: dat zijn echte fijnproevers! Ook met de kleinere producenten die  hun producten in België importeren, voor hen is dat een grote stap."
   
 2. Hoe ga je om met beroepsrisico's?
  "Mijn filosofie is om steeds vooruit te gaan. Maar niets is zeker, de risico's zijn er. Als ondernemer in hart en nieren ben ik niet onfeilbaar. In het begin nam ik alles op mij, maar ik heb me al snel laten omringen door adviseurs. "
   
 3. Heb je verzekeringen overwogen voor je bedrijf?
  "De ervaring heeft me geleerd dat het beter is om er meteen één te nemen. Het werkt geruststellend: beter voorkomen dan genezen. En het bedrag is niet onoverkomelijk…"
   
 4. Je verzekeringsbehoeften doorlichten, wat vind je daarvan?
  "Ik ben voor! Je baseren op een ernstige tool is al een goede eerste reflex. Ik zou het aanraden aan nieuwe ondernemers die zich volgens mij de juiste vragen moeten stellen om later niet voor verrassingen komen te staan"

 

Met welke verzekeringen begin ik best bij het oprichten van mijn bedrijf?
> Neem net als Fabrice 5 seconden de tijd voor een check-up en krijg een overzicht van de essentiële beroepsverzekeringen voor jou, je activiteiten en je medewerkers.

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel