Kerstboom: laat hem schitteren zonder te ontvlammen!

Vooraleer u een kerstboom in huis haalt, denkt u eraan:

  1. De kabels en de lampjes van uw kerstversiering zorgvuldig te controleren voordat u ze plaatst. Koop nieuw materiaal aan bij twijfel. Maak in dat geval van de gelegenheid gebruik om LED-verlichting te kiezen: deze geven minder warmte af.

  2. Om altijd uw kerstverlichting uit te schakelen wanneer u gaat slapen of wanneer u de woning verlaat.

  3. Uw kerstboom water te geven! Een droge kerstboom is gemakkelijk ontvlambaar. Geef de bom tussen de 0,5 tot 1 liter water per dag om verdroging tegen te gaan.

 

Wist u dat?

Tijdens uw slaap, ruikt u niets. Indien er ’s nachts brand zou uitbreken, blijft er weinig tijd om tijdig wakker te worden. Plaats de kerstboom dus bij voorkeur onder of in de buurt van een rookmelder. Deze toestelletjes kunnen uw leven redden, maar ook dat van uw familie en vrienden!

 

Zoekt u nog een kerstgeschenk? Dan is een rookmelder het ideale cadeau voor onder de kerstboom. :)

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel