Nieuwjaarsreceptie? Ik ben BOB!

Voorbereiden op het feest

Indien u eraan denkt om een nieuwjaarsreceptie te organiseren of te bezoeken, houd dan enkele tips in het achterhoofd:

  • Voor het evenement duidt u enkele personen aan als BOB;

  • Houd ook het telefoonnummer van enkele taxi’s bij de hand;

  • Vergeet als werkgever niet dat u verantwoordelijk bent voor eventuele ongevallen van en naar het werk;

  • Organiseer desnoods een shuttledienst naar huis.

Een maand zonder alcohol

Zodra alle recepties van de maand afgelopen zijn, wacht in februari een nieuwe uitdaging voor uw vrienden en collega’s. Tournée Minérale, een initiatief van de Stichting tegen Kanker, komt op het goede moment: een oproep om vrijwillig geen druppel alcohol aan te raken gedurende een maand. Alvast een uitstekend idee voor iedereen die de weg op moet.

PS: Heeft u als BOB een ongeval in fout veroorzaakt? Bij AXA Belgium dekt de optie premium van de familiale verzekering, de materiële schade aan het voertuig van uw vriend of collega. U leest er hier meer over.

Nog meer preventietips?

 

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel