Een noodsituatie? BE-Alert verwittigt u meteen!

Het principe is eenvoudig: bij een noodsituatie verwittigt de overheid de landgenoten waarop de situatie een impact heeft. Ze verschaft ook meteen de nodige veiligheidsinstructies.

Welke veiligheidsinstructies?

Naar gelang de noodsituatie kan gevraagd worden om bijvoorbeeld ramen en deuren gesloten te houden bij een brand, geen kraantjeswater te drinken bij verontreinigde leidingen, enz.

Meer dan 1 adres of telefoonnummer

Zowel de burgemeester, de gouverneur als de Minister van Binnenlandse Zaken kunnen een alarmbericht verzenden. Dit op basis van een adressenlijst. Eén gouden tip:

  • Registreer u met verschillende adressen en telefoonnummers. Denk bijvoorbeeld aan de stad of gemeente waar u woont én werkt. Registreer de telefoonnummers van ieder gezinslid.

 

Registreren is volledig gratis én eenvoudig. Surf naar www.be-alert.be en registreer u vandaag nog! !

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel