“Beste hacker, u bent niet welkom in mijn smartphone”

Enkele tips om uw smarphones en andere mobiele dragers te beschermen tegen mobiele mallware:

  1. Download geen e-mailbijdragen;

  2. Verwijder mails van onbekende mailadressen onmiddellijk;

  3. Surf enkel op betrouwbare websites;

  4. Download enkel apps van officiële aanbieders. Bij iOS is dat via de iTunes Store, voor Android is dat via Google Play;

  5. Scan enkel betrouwbare QR-codes;

  6. Klik niet op een link die u door een onbekende wordt gemaild of ge-sms’t.

  7. WiFi en Bluetooth schakelt u beter uit wanneer u deze niet gebruikt. Zo vermijdt u een onbedoelde verbinding met een openbaar netwerk of het netwerk van criminelen.

 

Naast particulieren, lopen ook bedrijfsleiders risico. Bedrijfsterminals, laptops, smartphones en tablets verdienen een optimale bescherming. Vaak beschikken ze over een schat aan persoonlijke en vertrouwelijke informatie van de onderneming en de klant. AXA gaat voor gemoedsrust in het digitale leven van particulieren en professionelen.

 

Meer preventietips?

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel