AXA en Nafi Thiam: een samenwerking op lange termijn

Die keuze matcht volledig met wat AXA haar klanten belooft: hen aanmoedigen en begeleiden, zodat ze zich in hun dagelijkse leven gesteund en zelfzeker voelen om hun doelen te realiseren en dromen na te streven.

Zelfvertrouwen

Alles begint met zelfvertrouwen. Dat weet ook Nafi Thiam! In 2016 was ze goed voor goud in Rio en in 2017 sloopte ze als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in de zevenkamp. Veel trainen en hard werken loont, met de focus op persoonlijke vooruitgang. Zij is hét bewijs dat zelfvertrouwen tot de grootste successen leidt! 

Dat geldt ook voor jouw projecten! Hoe hoog je ambities ook liggen. Voor jezelf, voor je familie, voor je bedrijf. Bij AXA staat jouw verhaal centraal. Ga zoals Nafi voluit voor je dromen.

Meer weten over de services die AXA voor ondernemers aan te bieden heeft?
Klik hier!

 

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel