Achteruit parkeren … wat een ramp!

Parkeren ‘in een piep’

Heeft het autosalon u inspiratie gegeven om een nieuwe wagen te kopen? Dan heeft u wellicht, met het recente parkeerincident in het achterhoofd, extra uitleg gevraagd over een parkeerhulpsysteem.

En wat blijkt? Deze nachtmerrie voor stressy parkeerders kan worden voorkomen dankzij parkeersensoren voor- en achteraan die geactiveerd worden. Hoe dichter uw wagen bij een obstakel komt, hoe scheller de pieptoon. Wordt "piep piep" een continue "piiiiiiiep"? Dan kunt u maar beter bijsturen. Eenvoudig, handig!

Met de achteruitrijcamera heeft u nu écht ‘ogen op uw rug’.

U kunt uw wagen ook voorzien van een achteruitrijcamera. Met zo’n camera ziet u op het scherm, wanneer u uw voertuig in achteruit zet, de 'gevaren' die zich achter uw wagen bevinden. Maar ook dynamische hulplijnen die u als leidraad kan gebruiken bij het parkeren. Kortom, u hoeft uw wederhelft niet langer te vragen om uit te stappen en u te helpen. U parkeert nu als een echte pro!

 


Promo Autosalon 2018:
tot 15 % korting op de premie burgerlijke aansprakelijkheid (BA) en omnium!

Is uw wagen uitgerust met één of meerdere rijhulpsystemen? In het kader van het Autosalon 2018 beloont AXA u met interessante kortingen op uw premie BA en omnium, voor zover u deze waarborg koos*:

Raadpleeg de voorwaarden en de 6 rijhulpsystemen die AXA in aanmerking neemt op axa.be of praat erover met uw makelaar.

Contacteer mij!

*Aanbod onder voorwaarden, enkel geldig van 18/12/2017 tot en met 31/03/2018.

 

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel