5 tips voor een optimale telewerkervaring

Hier zijn 5 telewerktips die kunnen je helpen om je zo goed mogelijk te organiseren

  1. Begin je telewerkdag zoals gewoonlijk : wassen, aankleden, ontbijten... zal je helpen om je werkdag goed te beginnen.
  2. Creëer jouw werkruimte : blijf niet in je bed of zetel! Zoals op kantoor is het erg belangrijk om een eigen telewerkplek te hebben waar je in alle rust kan werken. 
  3. Maak een planning : neem elke ochtend de tijd om je dag te organiseren. Vergeet geen pauzes te nemen, ze laten je toe om je ook met persoonlijke taken bezig te houden.
  4. Privé- en beroepsleven scheiden : voel je vrij om je schema te delen met je geliefden en zet je telefoon op stil wanneer je je moet concentreren. En ook omgekeerd, wanneer je een pauze neemt of wanneer je telewerkdag voorbij is, verbreek de verbinding dan volledig.
  5. Blijf contact houden : geef de voorkeur aan een telefonische oproep of Skype in plaats van e-mails. Aarzel niet om samen pauzes te nemen als je dat wenst: koffiepauze, lunch of een wandeling buiten...
Mijn gezin
Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3200 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel